02-03-09

Immervoort B - Exc. Vorst : 0 - 17

immervoort

28/02 PreMiniemen B Uitmatch bij Immervoort B

 Reeds 24 matchen lang zijn onze jongens ongeslagen. Om maar te zeggen dat wij beschikken over iets meer dan een doorsnee preminiemenploegje dit seizoen. Ook nummer 25 was op geen enkel moment in gevaar. Zonder Marten maar met de hulp van onze suppersub Cisse en met Seppe in de goal in plaats van Yoshi kampeerde we vanaf de eerste minuut op de helft van de tegenstander. Het enige wat in de beginfase niet wilde lukken was een doelpunt scoren. Nadat er enkele kansen niet konden worden afgerond kwam de scoringsmachine in de 5’ dan toch op gang. Ayoub zorgde uiteindelijk voor de 0-1. Dit was meteen het sein voor een dolle drie minuten. In de 6de, 7de en 8ste minuut was het via Victor, Kurt en Roy drie maal raak. 0-4 boeken toe en match gespeeld. De laatste weken namen we het daarna wat makkelijk op maar gelukkig dit keer niet. We hadden het er dan op de training en net voor de match ook uitgebreid over gehad, inzet en vechtlust gedurende 50’. Wie overschakelde op een versnelling lager kon onmiddellijk een tijdje gaan rusten en dat doen ze geen van allen graag. We bleven dus druk zetten en we toverden geregeld een paar mooie aanvallen op de mat. Om dit allemaal in het verslag op te nemen moeten we een fulltime reporter in dienst nemen en zeker niet de trainer opzadelen met die job. Spijtig voor enkele goede combinaties dat ze dit verslag niet halen. Na een paar minuten zonder doelpunt kwam de doelpunten machine in de 14’ weer op gang. Victor zorgde voor de 0-5. In de 18de ‘n 19de minuut liet Cisse zien dat hij wel degelijk een plaatsje verdiend in deze ploeg (wie daaraan twijfelde kende eigenlijk toch niks van voetbal!!). Hij zorgde met twee fraaie doelpunten voor de 0-7 tussenstand. In de 20’ pikte Yoshi ook zijn doelpuntje mee en 1’ later bood hij Ayoub de 0-9 op een blaadje aan. Ruststand : 0-9.

Weinig bij te sturen onder de rust we waren meer dan tevreden over het spelpeil. Het kwam er enkel op aan de motivatie in de ploeg houden. Lukte dat de laatste weken niet altijd even goed vandaag was het ook in de tweede helft geen probleem. Het spelpeil ging zelf nog de hoogte in en de bal was bij momenten ongrijpbaar voor de thuisploeg. Enkele mooie individuele staaltjes werden afgewisseld met enkele goede combinaties. Het was opnieuw Ayoub die in de 4’ de ban brak en als hij dat drie minuten later nog eens overdeed stond het 0-11. In de daaropvolgende minuut scoorde Roy de 12-0 en in de 11’ Cisse de 0-12. Het bleef kansen regenen en er gingen er dus ook een heleboel niet in. In de 14’ was het via Kurt wel weer raak en als in de daaropvolgende minuut Roy de keeper met een supperknal de schrik van zijn leven bezorgde stond Ayoub op de goede plaats om de 0-15 binnen te trappen. In de 20’ kwam Roy terug oog in oog te staan met de thuisdoelman en je kon de angst in zijn ogen aflezen. Dit keer schoof hij echter met een mooie plaatsbal de 0-16 binnen. Meteen ons 200ste doelpunt van deze competitie. Het orgelpunt op deze zeer goede tweede helft werd door Roy gezet, hij zorgde in de 23’ voor de 0-17 eindstand.

Ik denk dat die 25ste overwinning op rij maar eens moet gevierd worden nu zaterdag na de match tegen Oevel. We zullen laten weten wat er op het programma staat na de wedstrijd. Dit alles natuurlijk als er ook dan goed wordt gevoetbald.

 Speelden mee : Kurt, Victor, Roy, Ayoub, Sander, Yoshi, Seppe, Steve, Senne en Cisse.

22:15 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.