20-03-09

Oefenwedstrijd : HO Testelt - Exc. Vorst : 0 - 5

Testelt
18/03 PreMiniemen B Oefenmatch Testelt

 Met het oog op de jeugdcup van volgende week waren wij al een tijdje op zoek naar een tegenstander van niveau. Na lang zoeken stoten we op de Testelt een ploeg uit het Brabantse die net als wij de overwinningen opstapeld. Kurt en Victor zijn een jaartje te oud voor de jeugdcup en werden in het team vervangen door Vic en Cisse. Kopzorgen voor de trainer om uit deze nieuwe bezetting het beste team samen te stellen. Deze match tegen een goede tegenstander was dus ook de ideale gelegenheid om eens het een en het ander uit te proberen. Naar goede gewoonte namen we de wedstrijd in handen maar al snel bleek dat dit niet een tegenstander was die zich zonder slag of stoot ging gewonnen geven. Met Vic centraal in het midden is het voor de andere iets anders voetballen dan met gatendichter Kurt en we kwamen dan ook niet volledig in ons spel. We kregen enkele kleine kansjes en een hele reeks hoekschoppen. In de 8’ kon Ayoub de ban breken en de 0-1 binnenleggen. In de 11’ was het weer prijs als Ayoub een hoekschop in een tijd op de slof nam. 0-2. Voor de rest zat onze kleine boussoufa bij momenten goed in de tang bij zijn tegenstrever die met steun van de laatste man in de meeste duels overeind bleef. We zagen dit seizoen al anders. Achteraan was het ook even aanpassen dat dweil Kurt er niet stond. Meer werk dan ze gewoon zijn achteraan en enkele keren zelfs in ondertal maar onze jongens trokken behoorlijk hun plan en gaven bijna niks weg. Yoshi moest dus maar zelden in actie komen maar liet wel zien dat hij er was als we hem nodig hadden. We zaten er meestal tussen alvorens Testelt kon dreigen. In de afwerking wilde het echter niet meer vlotten. We kregen nog wel enkele goede kansen maar verder dan Cisse twee keer op de lat in een fase kwamen we niet meer.

De tweede helft niet veel verandering in het spelbeeld. Wij voluit in de aanval en de jongens van Testelt die gaven ook nu nog steeds niet veel weg. Achteraan hadden we het nu echter nog beter onder controle. Met Roy en Marten centraal op het midden kwam het Kurt gevoel weer terug in de ploeg. Als Cisse bij ons meedoet is het altijd goed voor een paar doelpunten. In de 7de minuut kon hij ook nu weer zijn doelpuntje meepikken en ons op een meer geruststellende 0-3 trappen. We hadden nu zonder onze tegenstander te overvleugelen de match volledig in handen. Het bleef echter moeilijk om een gaatje te vinden in de Testelt achterlinie. Hier waren de raids van achteruit van Victor een gepast antwoord op geweest. We waren toch nog een paar keer succesvol in de afwerking. Seppe werd in de 17’ beloond voor zijn harde werken en in de 23’ kon Cisse zijn tweede van de avond binnen leggen. Eindstand 0-5.

Dit was een nuttige wedstrijd waarin we veel hebben geleerd over het inpassen van onze twee versterkingen. We troffen vandaag een tegenstander van een goed niveau. Onze jongens moesten tot het uiterste gaan om deze ploeg opzij te zetten en we kregen niks cadeau. Zeker als je weet dat zij spelen met enkele duiveltjes niks dan lof voor die bende in Testelt. Zaterdag om 12h30 in de normale bezetting thuis tegen VC Herentals een van de betere ploegen uit de reeks. Woensdag trekken we dan naar White Star voor de jeugdcup. VEEL succes jongens.

 

Speelden mee : Roy, Ayoub, Sander, Yoshi, Seppe, Marten, Steve, Senne, Vic en Cisse.

10:18 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.