07-04-09

Exc. Vorst - Netezonen B : 3 - 0

Netezonen04/04 PreMiniemen B Thuismatch tegen Netezonen B

Voor deze derby is er heel wat volk komen opdagen. Ze kregen vandaag zeker geen goede maar wel een spannende wedstrijd voorgeschoteld. De laatste tijd komen alle ploegen met het mes tussen de tanden op het plein als ze moeten spelen tegen de onze. Vandaag was dat zeker niet anders. Vanaf de eerste minuut kon je merken dat dit de match van het jaar was voor onze tegenstanders terwijl wij het vandaag weer makkelijk opnamen. Het leek er bij momenten op dat er een paar blauwe meer op het plein stonden. Overal waar de bal was waren er wel enkele blauwhemden te vinden en de groen witte die kwamen overal een stapje te kort. Een uitzondering “Sander” die was overal. We konden tussendoor wel enkele keren dreigen maar de afwerking was op het peil van de inzet, bedroevend. Voetballend werden we achteraan niet uitgespeeld maar als de bal na een hoekschop tot tweemaal toe op het doelkader belande mochten we ons gelukkig prijzen dat we niet achter stonden. Op het kwartier dan toch eens een fatsoenlijk bal van ons tussen de palen en via Seppe stond het meteen 1-0. Als Ayoub even daarna de Netezonen aanval lanceerde was er een goede Yoshi nodig om een tegendoelpunt te voorkomen. Voor de rest had hij zeker in de tweede helft een rustige namiddag. Kurt was niet volledig fit en dat ondervonden we op het middenveld aan de lijve. Veel loopvermogen verdween uit de ploeg en niemand voelde zich geroepen om Kurt een handje toe te helpen. We gingen dan ook na een barslechte eerste helft rusten met een niet echt verdiende 1-0 voorsprong.

Wie dacht dat de raadgevingen tijdens de rust zouden zorgen voor de ommekeer kwam bedrogen uit. We kregen maar geen vaart in de ploeg en konden gelukkig rekenen op onze achterlinie die in de tweede helft helemaal niks meer weggaf. Van al dat goede van woensdag was vandaag niks te merken. We zagen geen twee goede passes na elkaar en het aantal balverliezen was niet te tellen. Combinaties die werden niet gezocht en we probeerden individueel de boel te forceren. Tegen een goed georganiseerde en gemotiveerde tegenstander is dat vragen om problemen. We kregen wel enkele kansen maar die gingen ofwel naast of de doelvrouw zat er goed tussen. Vijf minuten voor affluiten kregen we een vrije trap. Het schot van Marten werd eerst nog afgeblokt maar in de herneming was hij wel succesvol als de bal afweek op en verdediger en de doelvrouw op het verkeerde been stond. 0-2. Met nog een minuutje op de klok gebeurde het dan eindelijk toch. We konden onze ogen niet geloven als wij eindelijk eens het balletje lieten rondgaan en de verdediging volledig uit verband speelden. Kurt had maar voor het intikken. Niet te geloven dat we daar bijna 50’ hebben moeten op wachten. Dit zagen wij in de jeugdcup woensdag misschien wel 20 keer. Eindstand 3-0.

Volgend weekend spelen we twee tornooien. Zaterdag om 09h45 & 10h30 in Olmen en maandag om 12h30 op ons eigen paastornooi.

 Speelden mee : Kurt, Victor, Roy, Ayoub, Sander, Yoshi, Seppe, Marten, Steve en Senne.

12:31 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.