12-04-09

Tornooi Olmen

Olmen

11/04 PreMiniemen B Tornooi Olmen

 Een derby tegen de buren van Standaard Vorst stond dit jaar nog niet op het programma. Toch niet voor onze B ploeg. Roy en Sander konden het dus voor het eerst dit seizoen opnemen tegen hun klasgenoten. We begonnen goed aan de wedstrijd en lieten vanaf de eerste minuut zien dat we niet waren gekomen om tegen onze dorpsgenoten te verliezen. We lieten de bal goed rondgaan en bepaalden het tempo van de wedstrijd. Ook voor de jongens van groot Vorst is het natuurlijk een speciale wedstrijd en ze boden in de beginfase stevig weerwerk. Ze waren wel bijna volledig aangewezen op verdedigen maar hielden in de beginfase goed stand. Lieten we de eerste paar goede kansen nog liggen in de 8’ brak Ayoub de ban. We dreven het tempo nog wat op en het ging nu bij momenten te snel voor onze buren. In de 14’ zorgde Seppe voor de 2-0 en een minuut later Roy voor de 3-0. Als Seppe in de 17’ de 4-0 binnentrapte brak de veer bij onze tegenstanders. Gelukkig voor hen stond het vizier niet altijd even scherp maar in de slotfase kwamen we toch nog drie keer tot scoren. Roy in de 23’ en Ayoub in de 27ste en 29ste minuut zorgden ervoor dat wij na 30’ voetballen de wedstrijd winnend konden afsluiten. Eindstand 7-0. Degelijke eerste wedstrijd en natuurlijk doet het een beetje deugd als het kleine het grote Vorst kan kloppen.

Voor de tweede wedstrijd was het lokale RH sportief (zij hebben jeugdsamenwerking met Olmen) onze tegenstander. RH treed aan met bijna allemaal tweedejaars die een maatje groter zijn dan onze armada. Dat heeft ons echter niet kunnen stoppen. Victor in de 1ste en Ayoub in de 2de minuut zorgend onmiddellijk voor een 2-0 voorsprong. We waren meteen vertrokken voor een potje eenrichtingsvoetbal. We kregen kans op kans maar kwamen niet onmiddellijk meer tot scoren. Roy brak in de 10’ de ban en zorgde voor de 3-0. Van een wedstrijd was nu helemaal geen spraken meer. In de 12’ Ayoub, 16’ Roy en 20’ Victor dreven de score op tot 6-0. De laatste acht minuten leverden evenveel doelpunten op. Elke minuut troffen we raak. Seppe zorgde met een hattrick voor de 7,8 en 9-0 en Marten vlak daarop voor de 10 en 11-0. Roy en Ayoub tekenden voor de twee laatste doelpunten en zorgden zo voor de 13-0 eindstand. Winnen is natuurlijk altijd leuk en zeker als het gebeurt met goed voetbal maar om er echt van te genieten was het verschil tussen de ploegen vandaag net iets te groot.

Maandag spelen we om 12h30 thuis op ons eigen paastornooi tegen de tweedejaars van Berg en Dal. Hier verwachten we heel wat tegenstand en moeten we al het goede van vandaag maar eens bevestigen. Ik ken er zeker eentje die gebrand ligt op een goede prestatie tegen zijn klasgenoten. Nietwaar Victor?

 Speelden mee : Kurt, Victor, Roy, Ayoub, Sander, Yoshi, Seppe, Marten en Steve.

 

10:38 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.