17-04-09

Tornooi Exc. Vorst Match 2

embleem vorst13/04 PreMiniemen B Tornooi Exc. Vorst Match 2

Na de match tegen Berg en Dal haasten we ons naar de kleedkamers waar een welverdiende douche op ons wachtte. Bijna stonden de eerste er onder als ons werd gevraagd in te springen voor het afwezige blauwberg, die pipo’s lieten niks weten en stuurden hun kat. Enkel Cisse moest passen hij moest op hetzelfde tijdstip aantreden met de C ploeg. De negen andere waren onmiddellijk bereid om nog een matchke te sjotten. We traden voor deze tweede wedstrijd aan tegen KFc Mol. Het was er zeker in de beginfase niet aan te zien dat wij al 50’ voetbal in de benen hadden. Om de krachten wat te sparen vroegen wij de bal het werk te laten doen en die boodschap was goed doorgedrongen. Reeds in de 2’ konden wij de score openen via Ayoub. 1-0. We bleven prima combineren en lieten het loopwerk over aan onze tegenstanders. Als je goed speelt dan blijven de kansen niet uit. We doken geregeld gevaarlijk op voor het Mol doel en in de 9’ kon Victor de score verdubbelen. 2-0. Als nog eens 2’ later Ayoub de weg naar de netten vond, stond het meteen 3-0. Achteraan hielden we alles prima dicht tot we in de 17’ voor het eerst verrast werden. 3-1. Geen nood echter 3’ later hadden we er via Ayoub en Yoshi al weer twee tegen touwen hangen. 5-1. De laatste 5’ staken we nog een tandje bij en Ayoub en Roy zorgden voor een 7-1 ruststand. Het was er niet aan te merken de eerste 25’ dat dit onze tweede wedstrijd was zonder rustpauze. Petje af jongens.

De tweede helft liep het echter niet zo vlot meer. De meeste zaten door hun beste krachten heen en het ging allemaal een versnelling trager. Bovendien werd het team grondig door elkaar gehaald gedurende de tweede helft en stonden er enkele op een voor hun ongewone plaats. Desondanks kwamen we via Victor ook nu eerst tot score. In de 7’ zorgde hij voor de 8-1. In het midden viel nu wel al eens een gaatje en onze achterlinie kreeg die niet meer allemaal dicht. In de 12’ slikten we zo de 8-2. We bleven wel proberen te voetballen en vonden geregeld een gaatje in de Mol defensie. Op het kwartier zorgde Victor zo voor de 9-2. We kregen nog enkele kansen maar kregen de bal niet meer tussen de palen. In de 21’ brak Mol nog eens uit en met een afstandschot brachten zij de score in de 21’ op 9-3. In de slotfase misten we nog drie reuzenkansen maar dat kon de pret niet drukken. Een tweede overwinning was over verdiend binnen. Een betere training voor de jeugdcup konden we niet hebben. Prima jongens.

Voor vier van ons zat de dag er nog niet op. Seppe, Marten, Sander en Roy waren om 17h nog daar en speelden nog een derde wedstrijd aangevuld met drie spelers van Netezonen. Tegen de zeven andere van Netezonen gaven ze nog eens het beste van zichzelf en sleepten en nog een 2-2 gelijkspel uit. Achteraf misschien niet zo een goed idee, Marten last van de dij en Roy van de enkel moeten het maar een paar dagen rustig aan doen in het vooruitzicht van Woensdag 22/04.

Speelden mee : Kurt, Victor, Roy, Ayoub, Sander, Yoshi, Seppe, Marten en Steve.

09:39 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.