08-05-09

Tornooi Punt

Punt

02/05 PreMiniemen B Tornooi Punt

Na enkele zware wedstrijden tegen Hoogstraten en Westerlo namen we het vandaag terug op tegen ploegen die spelen op hetzelfde niveau (gewestelijk) als wij. Op het tornooi van het Punt traden we aan zonder de belette Senne en Sander en zonder de door de A meegevraagde Kurt en Victor. Cisse (zoals altijd) en voor het eerst Anton en keeper Jarne kwamen onze troepen versterken, Yoshi kon zich dus nog eens uitleven op de plein. De thuisploeg was onze eerste tegenstander. Wij speelden dit seizoen in dezelfde reeks en wonnen reeds twee maal vlot van de jongens en meisjes van het Punt. De wedstrijdjes duurden 2x15’. Al was er van een wedstrijd weinig spraken. Het verschil tussen de beide ploegen was eigenlijk te groot om van een echte wedstrijd te kunnen spreken. We kampeerden dan ook voortdurend voor de goal van de thuisploeg. Een witte muur wachtte ons daar op en het was enkel de vraag hoe dikwijls wij die konden slopen. De eerste die hierin slaagde was Yoshi die in de 6’ met een kopbal in de kram de 0-1 op het bord zette. Daarna was het even Yoeppi time, met een zuivere hattrick in 5’ zette Ayoub de 0-4 ruststand op het bord. De tweede helft begonnen we furieus. Cisse en Yoshi zorgden in de eerste 2’ voor evenveel doelpunten. 0-6. Daarna was het even wachten tot de bal er nog eens invloog. In de 10’ was Ayoub aan het feest. De 0-7 was meteen ons 400ste doelpunt van het seizoen 2008-2009. Ja jullie lezen het goed, 400 maal konden wij al juichen in met die van vandaag erbij 39 matchen. Als in de 12’ Ayoub en in de 14’ Yoshi nog eens konden scoren stond de 0-9 overwinning meteen vast.

Voor de tweede wedstrijd namen we het op tegen de jongens van Beekhoek. Op het eerste zicht een stevige ploeg maar ook zei botsten vandaag op een uitstekend Excelsior. Net als in de eerste wedstrijd was het eerste doelpunt een kopbalgoal. Dit keer tekende Cisse in de 1’ voor de 1-0. Als in de 2’ Ayoub zorgde voor de 2-0 hadden een paar Beekhoek supporters er toen al geen goed oog meer in en hun vrees werd door een swingend Excelsior bevestigd. We zetten onze tegenstanders nog eens ouderwets vast voor eigen doel en speelden op een zo hoog tempo dat er geen houden aan was voor de groen-witte uit Geel Ten Aard. In de 6’ Ayoub en in de 7’ Cisse diepten de voorsprong uit tot 4-0 en in de 11’ nogmaals Cisse en in de 12’ Marten zorgden voor een 6-0 ruststand na 15’. De tweede helft was er helemaal geen houden meer aan. We trapten er op 15’ maar liefst negen (9) tegen de touwen. Net als in de eerste helft nam Cisse in de eerste minuut het eerste doelpunt voor zijn rekening. In de 4’ kwam de 8-0 van de voet van Yoshi en in de 5de minuut zorgde Anton ervoor dat ook hij in de linkerkolom van onze website staat. Hij zorgde in zijn bij ons eerste wedstrijd voor de 9-0. Cisse in de 6de minuut en Anton in de 7de minuut dreven de score op tot 11-0. We namen nu even 2 minuten rust zodat ook Jarne zijn naam in het verslag kon keepen. Het was maar een oprapertje maar als je daar 55 minuten moet op wachten ben je blij dat het langskomt. We beloofden echter negen doelpunt in 15’ en dus hier komen ze. Anton prikte in de 10’ zijn derde en onze twaalfde tegen de netten en Roy in de 11’, Yoshi in de 12’ en Ayoub tot slot in de 13’ zorgden voor de 15-0 eindstand.

Deze wedstrijden waren geen echte waardemeter maar als je dit laat zien tegen andere gewestelijke ploegen dan weet je meteen dat het goed zit in deze ploeg. We hebben er vandaag ook meteen weer een naam bij om de drie openstaande vacatures voor volgend seizoen mee in te vullen. Anton prima wedstrijd gast. Zaterdag wacht nog eens een uitdaging, we gaan dan om 13h30 op bezoek bij de Nat U9 van Westerlo.

Speelden mee : Roy, Ayoub, Yoshi, Seppe, Marten, Steve,.Cisse, Anton en Jarne.

13:13 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.