30-05-09

Tornooi Ham United

Ham United

23/05 PreMiniemen B Tornooi Ham United

Gelukkig was dit de laatste wedstrijd van het seizoen. Was dit de eerste geweest en er kwamen er zo nog een paar om voor te bereiden wel dan was je op het eind van Augustus reeds gestopt als trainer. Victor liet reeds weken geleden weten dat hij er niet was en maandag vielen er nog eens 2 af die andere familiale plannen hadden tijdens het weekend. We trommelde dus Jarne en Anton op en we waren er gerust in dat wij volk genoeg hadden voor dit laatste weekend. Vrijdagavond verstuurde we nog een laatste berichtje, gelukkig maar. Blijkbaar hadden er nog twee geen zin en ze belde op het laatste moment af en lieten de ploeg in de steek. Vanaf nu bewogen we hemel en aarde om aan toch minstens 8 man te geraken maar ondanks misschien wel vijftien telefoontjes vonden we maar niemand bereid om ons uit de nood te helpen tot we het vroegen aan Ben “7 jaar en spelend met de B duivels” die wilde het wel doen. Voor een goed begrip, we verwijten de jongens van Jo en Bert niks. Die hadden dikwijls al andere plannen. Ik heb het wel moeilijk met het laattijdig afzeggen van de eigen spelers.

Met een noodploeg dus de wei in voor 3 loodzware wedstrijden. Ondanks de ongewone opstelling waar bijna niemand kon spelen op zijn beste positie deden we het prima in de eerste wedstrijd. Tegen Ham United hielden we vlot gelijke tred. We hielden makkelijk stand en dwongen zelf een paar kleine kansen af. In de 15’ leken we op weg naar de 1-0 maar Yoshi kon net niet bij een voorzet van Roy. Op de tegenstoot kregen we het deksel op de neus en in de 16’ stonden we 0-1 in het krijt. Vlak voor affluiten kregen we loon naar werk. Roy onderschepte de bal en speelde Ben aan. Onze younster bleef kalm en schoof de bal tussen de benen van de keeper door in doel. 1-1 de eindstand.

De tweede wedstrijd was tegen Bregel Sport. Een prima ploegje dat bijna niet verloor en waarvan er volgend jaar een heleboel een stapje hoger gaan zetten. We kwamen dan ook vanaf de eerste minuut onder druk te staan en het was pompen of verzuipen. Het aantal hoekschoppen dat we moesten weggeven was niet te tellen. Wat wij echter wel weinig weggaven waren grote kansen. Tussendoor probeerde we er uit te komen maar dat lukte maar een keer of 2 gedurende de eerste 20’. In de 22’ was het dan toch prijs. Jarne kon de bal nog uit doel ranselen mee had geen verhaal tegen de rebound. Op hoop van zegen schoof Roy dan maar een rij door en onze moed werd in de laatste minuut beloond als hij de 1-1 tegen de touwen joeg. Op het eerste zicht zou je zeggen niet echt verdiend maar met deze noodploeg echter HEEL verdiend.

Als laatste stonden dan de Prov U10 van Thes op het programma. We hadden vandaag niet de spelers bij om reeds vooraan druk te zetten en werden dus weer vastgezet op eigen helft. Als we in de 4’ achterkwamen vreesde wij het ergste. We hielden echter behoorlijk stand, steeds onder druk maar toch weinig weggevend. Als we het dan toch eens niet redde was er nog steeds een uitstekende Jarne die ons rechthield. Dat we niet konden wisselen brak ons zuur op. Op deze warme dag hadden er zich enkele 110% gegeven en die zaten er op het eind helemaal door. Dat we in de 16’ en de 18’ nog twee binnenkregen was dan ook niet verwonderlijk. Eindstand : 0-3.

Met een volledige ploeg winnen we vandaag makkelijk onze wedstrijden, zelf met de twee afzeggers van het laatste moment had het moeten lukken. Maar daar hadden de 8 dappere die vandaag de eer hooghielden geen boodschap aan. Een kleine vlek op een ondanks dit toch prachtseizoen.

Speelden mee : Roy, Sander, Yoshi, Seppe, Marten, Anton, Jarne en Ben.

01:06 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.