30-05-09

Tornooi Ham United

Ham United

23/05 PreMiniemen B Tornooi Ham United

Gelukkig was dit de laatste wedstrijd van het seizoen. Was dit de eerste geweest en er kwamen er zo nog een paar om voor te bereiden wel dan was je op het eind van Augustus reeds gestopt als trainer. Victor liet reeds weken geleden weten dat hij er niet was en maandag vielen er nog eens 2 af die andere familiale plannen hadden tijdens het weekend. We trommelde dus Jarne en Anton op en we waren er gerust in dat wij volk genoeg hadden voor dit laatste weekend. Vrijdagavond verstuurde we nog een laatste berichtje, gelukkig maar. Blijkbaar hadden er nog twee geen zin en ze belde op het laatste moment af en lieten de ploeg in de steek. Vanaf nu bewogen we hemel en aarde om aan toch minstens 8 man te geraken maar ondanks misschien wel vijftien telefoontjes vonden we maar niemand bereid om ons uit de nood te helpen tot we het vroegen aan Ben “7 jaar en spelend met de B duivels” die wilde het wel doen. Voor een goed begrip, we verwijten de jongens van Jo en Bert niks. Die hadden dikwijls al andere plannen. Ik heb het wel moeilijk met het laattijdig afzeggen van de eigen spelers.

Met een noodploeg dus de wei in voor 3 loodzware wedstrijden. Ondanks de ongewone opstelling waar bijna niemand kon spelen op zijn beste positie deden we het prima in de eerste wedstrijd. Tegen Ham United hielden we vlot gelijke tred. We hielden makkelijk stand en dwongen zelf een paar kleine kansen af. In de 15’ leken we op weg naar de 1-0 maar Yoshi kon net niet bij een voorzet van Roy. Op de tegenstoot kregen we het deksel op de neus en in de 16’ stonden we 0-1 in het krijt. Vlak voor affluiten kregen we loon naar werk. Roy onderschepte de bal en speelde Ben aan. Onze younster bleef kalm en schoof de bal tussen de benen van de keeper door in doel. 1-1 de eindstand.

De tweede wedstrijd was tegen Bregel Sport. Een prima ploegje dat bijna niet verloor en waarvan er volgend jaar een heleboel een stapje hoger gaan zetten. We kwamen dan ook vanaf de eerste minuut onder druk te staan en het was pompen of verzuipen. Het aantal hoekschoppen dat we moesten weggeven was niet te tellen. Wat wij echter wel weinig weggaven waren grote kansen. Tussendoor probeerde we er uit te komen maar dat lukte maar een keer of 2 gedurende de eerste 20’. In de 22’ was het dan toch prijs. Jarne kon de bal nog uit doel ranselen mee had geen verhaal tegen de rebound. Op hoop van zegen schoof Roy dan maar een rij door en onze moed werd in de laatste minuut beloond als hij de 1-1 tegen de touwen joeg. Op het eerste zicht zou je zeggen niet echt verdiend maar met deze noodploeg echter HEEL verdiend.

Als laatste stonden dan de Prov U10 van Thes op het programma. We hadden vandaag niet de spelers bij om reeds vooraan druk te zetten en werden dus weer vastgezet op eigen helft. Als we in de 4’ achterkwamen vreesde wij het ergste. We hielden echter behoorlijk stand, steeds onder druk maar toch weinig weggevend. Als we het dan toch eens niet redde was er nog steeds een uitstekende Jarne die ons rechthield. Dat we niet konden wisselen brak ons zuur op. Op deze warme dag hadden er zich enkele 110% gegeven en die zaten er op het eind helemaal door. Dat we in de 16’ en de 18’ nog twee binnenkregen was dan ook niet verwonderlijk. Eindstand : 0-3.

Met een volledige ploeg winnen we vandaag makkelijk onze wedstrijden, zelf met de twee afzeggers van het laatste moment had het moeten lukken. Maar daar hadden de 8 dappere die vandaag de eer hooghielden geen boodschap aan. Een kleine vlek op een ondanks dit toch prachtseizoen.

Speelden mee : Roy, Sander, Yoshi, Seppe, Marten, Anton, Jarne en Ben.

01:06 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-05-09

Laatste dag om u in te schrijven

BBQ2

Ten laatste vandaag moeten alle inschrijvingen voor de BBQ binnen worden gebracht. Nog niet ingeschreven? Breng dan strookje met gepast geld binnen voor 19h00.

12:21 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Met noodploeg op Ham United

Met slechts 4 van de vaste veldspelers die present tekende deden we het met behulp van de jongens van de C en van B duivel Ben verre van slecht.

1-1 tegen Ham United

1-1 tegen Bregel Sport

0-3 tegen Thes Sport(Prov)

Meteen onze grootste nederlaag van het seizoen. De jongens die 3 matchen het beste gaven van zichzelf hebben zich niks te verwijten, integendeel, geen reserve en 3 zware matchen.

Degene die de ploeg in de steek lieten (geen zin of mee met andere ploeg?) dat die zich maar schamen.

Voor ons staan geen wedstrijden meer op het programma, enkel nog voor A en C ploeg. Als die volk vragen volgende week zal het makkelijk kiezen zijn.

06:29 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-05-09

Laatste match op Ham United

We sluiten het seizoen af op het tornooi van Ham United. Zaterdag 23/05 komen we nog drie keer in actie. We verzamelen aan de plein in Vorst om 08h45.

09h30 : Exc. Vorst - Ham United

10h40 : Exc. Vorst - Bregel Sport

11h50 : Exc. Vorst - Thes

Zoals jullie zien enkele niet te onderschatten ploegen. We rekenen er dan ook op dat iedereen die beschikbaar is nog eens 100% gemotiveerd aan de aftrap komt om een prima seizoen in schoonheid af te sluiten. Van onze ploeg zijn er dat maar 5. Van enkele wisten we het al een een paar dagen (Victor zelfs al weken) dat ze belet waren maar op het laatste moment laten er een paar ons in de steek. Na VEEL bellen konden we nog 2 van Bert zijn mannen(Anton en Jarne) bereiken die ons uit de nood willen helpen en om de ploeg te vervolledigen gaat Ben van de duiveltjes B als achtste man mee.

22:06 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-05-09

Heet van de naald : voor mij toch

De naam van de nieuwe trainer voor volgend seizoen is dan toch eindelijk bekend. Het is Stef Jacobs geworden. Dit jaar was hij hulptrainer van Jo bij de preminiemen A. Wij stellen hem later wel voor op de blog.

trainer pre min A 2009-2010

14:33 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Op onze blog is het feest

Feest2

Feest2

Wij verwelkomde gisteren onze 10.000ste bezoeker. Het doet deugd dat jullie onze blog zo vaak en met zovele bezoeken. Moeten er volgend seizoen dus maar mee doorgaan

Feest1

00:03 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-05-09

Training

Deze week geen training!

 

 

22:15 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-05-09

Seizoen afsluiten in stijl

Bier1

Om een prachtzeizoen af te sluiten organiseren de trainers van de Preminiemen en de Miniemen (Jo, Bert, Rob, Stijn en Dimitri) op Vrijdag 05 Juni om 19h00 een BBQ voor alle spelers, ouders en supporters van hun ploegen.

Prijs €5 jeugd (tot 13 jaar) en €9 volwassenen, voor vlees, groenten, saus en brood.

Desserts (IJs, Rijstpap, Tiramisu en Chocomousse) : €1,5/stuk

Drank : Alles aan €1, behalve zware bieren aan €1,5.

Inschrijven bij de trainers en dit ten laatste op 27 Mei.

De inschrijvingsformulieren worden uitgedeeld op tornooi Ham (23/05).

BBQ2bier2BBQ1

22:57 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-05-09

Training

Eddy gaat werken aan de pleinen en we kunnen dus niet meer trainen. Normaal zit onze laatste training er dus op. Mocht het toch nog kunnen dinsdag dan laat ik dat iedereen zo snel mogelijk weten.

10:30 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-05-09

Weekend zonder voetbal

Dit weekend staat er geen wedstrijd op het programma. Wij kunnen ons dus in alle rust voorbereiden op het tornooi van Ham op 23/05.

Later meer.

16:17 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Verslag oef match Nat U9 Westerlo

Westel

09/05 PreMiniemen B Oefenmatch Nationale U9 Westerlo

Het seizoen loopt op zijn laatste benen maar de uitdagingen zijn de laatste weken niet van de poes. Ook voor vandaag zorgden wij voor een tegenstander van formaat. Na de goede wedstrijd op de dag van de arbeid namen wij het terug op tegen de nationale U9 van Westerlo. Victor en Yoshi moesten verstek laten gaan. Seppe nam dan ook nog eens plaats in doel en Cisse en Younes kwamen onze rangen versterken. Vandaag stonden twee partijtjes van tekens 2x13’ op het programma tegen zowel Westel A als B. Die twee ploegen zijn ongeveer even sterk dus we moesten twee keer vol aan de bak. De eerste wedstrijd namen wij de beste start en we kregen enkele goede kansen. Het was al snel duidelijk dat de aanval van beide ploegen het elkaars verdediging heel moeilijk konden maken en we kregen dan ook twee ploegen te zien die voluit kozen voor de aanval. In de 9’ kon Roy zich doorzetten en hij zorgde voor de 0-1. Lang konden we er niet van genieten, bij de volgende tegenaanval stond het al 1-1. Na de rust hadden wij het betere van het spel maar bij de afwerking liep het telkens fout. Westerlo kwam er wel geregeld goed uit en zij hadden weinig problemen om de kansen af te werken. We kregen er dan ook twee in onze netten en met nog 4’ te gaan stonden we 3-1 in het krijt. We kregen nog een viertal goede kansen maar knalden er hiervan 3 over en 1 op de lat. Vlak voor affluiten dwarrelde een voorzet shot van Younes er dan toch in. 3-2. Bij onze laatste alles of niks poging troffen we nogmaals de lat en we moesten ons dan ook neerleggen bij het 3-2 verlies.

Na een tiental minuutjes rust moesten we al terug de wei in voor onze tweede wedstrijd. In de beginfase was er licht veldoverwicht voor een frisser Westel en als zij in de 5de minuut op voorsprong kwamen was dat dan ook verdiend. 1-0. Dit was het sein voor de onze om terug een tandje bij te steken maar weer bleef de afwerking in gebreken. We namen nu geregeld de maat van de tegenstander en begonnen een versnelling hoger te spelen. Dit leverde enkele goede kansen op maar de thuisdoelman wist wel raad met onze doelschoten. Vlak voor de rust kon Kurt nog eens aanleggen en hij zorgde meteen voor de 1-1 ruststand. In de tweede helft gingen wij verder op de ingeslagen weg en we namen de wedstrijd in handen. Het bleef echter uitkijken voor de gevaarlijke tegenaanvallen maar we hadden het achteraan beter in de hand dan de eerste wedstrijd. Ook nu vlogen er echter een paar kansen hoog over en dan blijft het natuurlijk uitkijken voor dat tegendoelpunt. In de 8’ kreeg Cisse toch eens het vizier op scherp en met een droge knal zorgde hij voor de 1-2. Als Kurt in de 10’ de bal mooi binnendraaid aan de verste paal, 1-3, was de wedstrijd gespeeld. Daar kon een tegendoelpunt in de slotseconde niks meer aan veranderen. We hadden dan ook onze eerste overwinning tegen een topploeg beet. Eindstand 2-3.

We zagen vandaag een goed Excelsior dat na al de nipte nederlagen tegen ploegen die een trapje hoger spelen eindelijk beloond werd met een verdiende overwinning.

Speelden mee : Kurt, Roy, Ayoub, Sander, Seppe, Marten, Steve, Senne, Cisse en Younes.

00:35 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-05-09

Vandaag vliegen we er nog eens in

Hebben de meeste ploegen de handdoek in de ring gegooid, wij vliegen er vandaag nog eens in op training. We verwachten alle spelers van de B & C ploeg alsook de nieuwkomers voor volgend seizoen om 18h00 op de training.

15:22 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-05-09

Verjaardag Victor

jarig9Vandaag al weer een jarige in de ploeg. Victor is het feestvarken van dienst. Gelukkige verjaardag Victor.

23:39 Gepost door rob in Jarig | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Prima, maar...'t kan altijd nog beter

Daarom blijven wij nog verder trainen tot minstens aan het laatste tornooi. Het zal wel maar 1 keer per week meer zijn. Deze week trainen we op donderdag om 18h00. Graag iedereen present. De nog resterende trainingen gaan nu iedereen terug kan zeker meetellen voor de pinanti is pinanti cup.

De jongens van Bert kunnen ook meetrainen als zij dat willen, zonder verplichting maar wel welkom.

22:28 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-05-09

Op bezoek bij Nat. U9 Westerlo

Zaterdag gingen we op bezoek bij de nationale U9 van Westerlo. We speelden er 2 wedstrijden van 2x13 minuten tegen hun A en B elftal. Deze beide teams zijn ongeveer even sterk. Net als vorige week kregen we ook nu een paar spannende en aangename wedstrijden te zien. De twee wedstrijden eindigden tekens op 3-2. De eerste keer in het voordeel van de Westelboys maar de tweede keer trokken wij aan het langste eind. Een klein verslag volgt nog.

00:31 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-05-09

Verjaardag Seppe

jarig13

 

Het moest er eens van komen maar ik heb een verjaardag gemist. Seppe een van de spelers van het eerste uur was op donderdag 07/05 jarig. Wel een paar dagen te laat maar toch een gelukkige verjaardag Seppe.

12:24 Gepost door rob in Jarig | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-05-09

Straks tegen Nat U9 van Westerlo

Vorige week vrijdag was de match tegen de Nat U9 van Westerlo een meevaller. Dat vonden blijkbaar ook de trainers van de tegenstander en zij nodigden ons uit om zaterdag 09/05 bij hen op bezoek te komen. Wij waren maar al te blij met dit alternatief voor de misgelopen finales van de jeugdcup en zo blijven we toch nog wat actief op hoog niveau. De wedstrijd(en) gaan door op de pleinen van KWB Bergom om 13h30. Wij verzamelen aan de plein in Vorst om 12h30. Wij rekenen erop dat wij met onze volledige kern + Cisse daar aanwezig gaan zijn, dus iedereen present.

09:27 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-05-09

Tornooi Punt

Punt

02/05 PreMiniemen B Tornooi Punt

Na enkele zware wedstrijden tegen Hoogstraten en Westerlo namen we het vandaag terug op tegen ploegen die spelen op hetzelfde niveau (gewestelijk) als wij. Op het tornooi van het Punt traden we aan zonder de belette Senne en Sander en zonder de door de A meegevraagde Kurt en Victor. Cisse (zoals altijd) en voor het eerst Anton en keeper Jarne kwamen onze troepen versterken, Yoshi kon zich dus nog eens uitleven op de plein. De thuisploeg was onze eerste tegenstander. Wij speelden dit seizoen in dezelfde reeks en wonnen reeds twee maal vlot van de jongens en meisjes van het Punt. De wedstrijdjes duurden 2x15’. Al was er van een wedstrijd weinig spraken. Het verschil tussen de beide ploegen was eigenlijk te groot om van een echte wedstrijd te kunnen spreken. We kampeerden dan ook voortdurend voor de goal van de thuisploeg. Een witte muur wachtte ons daar op en het was enkel de vraag hoe dikwijls wij die konden slopen. De eerste die hierin slaagde was Yoshi die in de 6’ met een kopbal in de kram de 0-1 op het bord zette. Daarna was het even Yoeppi time, met een zuivere hattrick in 5’ zette Ayoub de 0-4 ruststand op het bord. De tweede helft begonnen we furieus. Cisse en Yoshi zorgden in de eerste 2’ voor evenveel doelpunten. 0-6. Daarna was het even wachten tot de bal er nog eens invloog. In de 10’ was Ayoub aan het feest. De 0-7 was meteen ons 400ste doelpunt van het seizoen 2008-2009. Ja jullie lezen het goed, 400 maal konden wij al juichen in met die van vandaag erbij 39 matchen. Als in de 12’ Ayoub en in de 14’ Yoshi nog eens konden scoren stond de 0-9 overwinning meteen vast.

Voor de tweede wedstrijd namen we het op tegen de jongens van Beekhoek. Op het eerste zicht een stevige ploeg maar ook zei botsten vandaag op een uitstekend Excelsior. Net als in de eerste wedstrijd was het eerste doelpunt een kopbalgoal. Dit keer tekende Cisse in de 1’ voor de 1-0. Als in de 2’ Ayoub zorgde voor de 2-0 hadden een paar Beekhoek supporters er toen al geen goed oog meer in en hun vrees werd door een swingend Excelsior bevestigd. We zetten onze tegenstanders nog eens ouderwets vast voor eigen doel en speelden op een zo hoog tempo dat er geen houden aan was voor de groen-witte uit Geel Ten Aard. In de 6’ Ayoub en in de 7’ Cisse diepten de voorsprong uit tot 4-0 en in de 11’ nogmaals Cisse en in de 12’ Marten zorgden voor een 6-0 ruststand na 15’. De tweede helft was er helemaal geen houden meer aan. We trapten er op 15’ maar liefst negen (9) tegen de touwen. Net als in de eerste helft nam Cisse in de eerste minuut het eerste doelpunt voor zijn rekening. In de 4’ kwam de 8-0 van de voet van Yoshi en in de 5de minuut zorgde Anton ervoor dat ook hij in de linkerkolom van onze website staat. Hij zorgde in zijn bij ons eerste wedstrijd voor de 9-0. Cisse in de 6de minuut en Anton in de 7de minuut dreven de score op tot 11-0. We namen nu even 2 minuten rust zodat ook Jarne zijn naam in het verslag kon keepen. Het was maar een oprapertje maar als je daar 55 minuten moet op wachten ben je blij dat het langskomt. We beloofden echter negen doelpunt in 15’ en dus hier komen ze. Anton prikte in de 10’ zijn derde en onze twaalfde tegen de netten en Roy in de 11’, Yoshi in de 12’ en Ayoub tot slot in de 13’ zorgden voor de 15-0 eindstand.

Deze wedstrijden waren geen echte waardemeter maar als je dit laat zien tegen andere gewestelijke ploegen dan weet je meteen dat het goed zit in deze ploeg. We hebben er vandaag ook meteen weer een naam bij om de drie openstaande vacatures voor volgend seizoen mee in te vullen. Anton prima wedstrijd gast. Zaterdag wacht nog eens een uitdaging, we gaan dan om 13h30 op bezoek bij de Nat U9 van Westerlo.

Speelden mee : Roy, Ayoub, Yoshi, Seppe, Marten, Steve,.Cisse, Anton en Jarne.

13:13 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-05-09

Exc. Vorst - Nat. U9 Westerlo : 5 - 6

Westel

01/05 PreMiniemen B Oefenmatch Nationale U9 Westerlo

Na de zware wedstrijd van woensdagavond in Hoogstraten stond vrijdagavond al een volgende zware wedstrijd op het programma. De Nationale U9 van Westerlo zakten af naar de Vloed om onze jongens partij te geven. Steve was belet en Victor en Kurt traden aan bij de A ploeg. We deden dus nog maar eens een beroep op Cisse en dit keer ook Kenny om een negental op de been te krijgen. De tegenstander was een jaartje jonger maar het verleden leert ons dat dit voor de meeste gewestelijke ploegen nog veel te hoog gegrepen is en dat zij een fikse nederlaag krijgen aangesmeerd. We waren verre van compleet en we begonnen dus met een klein hartje aan de wedstrijd. Al snel bleek dat wij niet over zo maar een gewestelijk ploegje beschikken. We namen de wedstrijd meteen in handen en zorgden voor het meeste gevaar. In de 6’ kon Roy voor ons de score openen en drie minuten later was en vandaag wel heel bedrijvige Ayoub aan het feest. 2-0. We bleven de aanval zoeken en verkeken nu enkele goede kansen. Aan de overzijde lieten ze de eerste grote kans niet liggen en in de 13’ stond het 2-1. Dit was meteen het sein om ons beste voetbal boven te halen en in de 15de en 16de minuut zorgde Ayoub voor een onverhoopte 4-1 voorsprong. Dat de wedstrijd nog niet gewonnen was bleek twee minuten later als de Westelboys de 4-2 binnentrapte. De rest van de eerste helft was de match in evenwicht maar geen van de ploegen kwam nog tot score. Ruststand 4-2.

Ook in de tweede helft starten we prima. We zetten veel druk naar voor en zette Westel vast op eigen helft. We kregen nog een paar kansen maar sprongen daarmee slordig om. In de 7’ knalde Marten tegen de onderkant van de lat maar de bal sprong terug het veld in. Hierop kantelde de match, op de daaropvolgende tegenstoot slikten we de 4-3. Nu ging bij ons even het licht uit. Er sloop wat onzekerheid in de ploeg en aan sommige was te merken dat ze de zware midweekwedstrijd in Hoogstraten nog niet helemaal hadden verteerd. Libero Seppe keek in deze periode toe vanaf de zijlijn en zag hoe wij er een paar om de oren kregen. Op zeven minuten zagen we twee doelpunten voorsprong worden omgezet in twee doelpunten achterstand. Gelukkig kregen we het daarna weer op de rails en we knokten ons op karakter terug in de wedstrijd. Als Cisse ons in de 16’ terugbracht tot op een doelpunt, 5-6, zagen we het weer helemaal zitten. Beide ploegen kregen in de slotfase nog enkele kansen maar tot score kwam geen van beide niet meer. Eindstand 5-6.

De drie wedstrijden tegen nationale ploegen gingen dus alle drie verloren tekens met een doelpunt verschil. Spijtig maar laat ons eerlijk zijn, 99% van de gewestelijke ploegen tekenen onmiddellijk voor deze resultaten, zelfs voor een zo’n resultaat. Onze gasten deden het dus ondanks de nederlagen schitterend de laatste weken. We spelen bij momenten uitstekend en dat is toch waar het om draait. Wees er maar zeker van jongens we gaan hiervoor in de toekomst nog beloond worden.

Speelden mee : Roy, Ayoub, Sander, Yoshi, Seppe, Marten, Senne, Kenny en Cisse.

11:18 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-05-09

Hoogstraten A - Exc. Vorst : 1 - 0

Hoogstraten29/04 PreMiniemen B 1/4 Finale jeugdcup terugmatch bij Hoogstraten A

 Ondanks de nipte en onverdiende 2-3 nederlaag in de heenwedstrijd trokken we vol goede moed richting Hoogstraten. Vandaag was ook Senne van de partij maar we konden geen beroep doen op spits Cisse. Hij kwam als eerste toe in Hoogstraten maar was zijn sporttas thuis vergeten. Daar Hoogstraten op meer dan een uur rijden ligt van Vorst was onmogelijk om nog snel even op en neer te rijden. Dit was meteen een dikke streep door onze aanvallende plannen. Al voor de wedstrijd kopzorgen voor de trainer die zijn beginopstelling meteen kon aanpassen. De gasten lieten het echter niet aan hun hart komen en starten furieus aan de wedstrijd. We namen van bij het beginsignaal de wedstrijd in handen en gaven die de eerste 25 minuten niet meer uit handen. Ayoub en Roy zorgden telkens weer voor paniek in de Hoogstraten achterlinie en Vic en Marten hadden onder hun tweetjes het middenveld stevig in handen. Steve, Sander, Seppe en even later ook Senne gaven ondertussen achteraan zo goed als niks weg. Keeper Yoshi speelde op een klein foutje bij het uitverdedigen na, dat hij zelf rechtzette, een perfecte wedstrijd. Als hij er voor gaat en er 100% met zijn kopke bij is moet hij voor niet veel eerstejaars preminiemen keepers onderdoen. Een ding lukte echter maar niet, scoren. En daar draait het nu net om bij voetbal. We kregen een viertal goede kansen maar telkens liep er wat mis in de afwerking. Roy zette zich zo prachtig door op links maar de bal rolde centimeters voor doel door en Ayoub vond tot drie maal toe de thuisdoelman op zijn weg. Met nog vijf minuten op de klok leek Roy dan toch op weg naar de verdiende voorsprong maar hij werd hardhandig onderuit getrapt. We kregen wel een vrije trap mee maar nog scheidsrechter nog begeleiders hadden problemen met deze toch wel zware overtreding. Blijkbaar waren alle middelen goed om ons af te stoppen. We gingen dan ook een beetje ontgoocheld rusten bij een 0-0 ruststand.

De tweede helft was de wedstrijd wel volledig in evenwicht. Bij ons waren de wisselmogelijkheden vooraan en centraal op het midden bij afwezigheid van Cisse net iets te beperkt en de jongens begonnen moe te worden. Achteraan was er echter geen vuiltje aan de lucht en we bleven het verdedigend prima doen onder leiding van een uitmuntende Seppe. Kwamen we dan toch al eens in de problemen dan stond Yoshi steeds paraat om het gevaar in de kiem te smoren. Vooraan bleven we echter nog steeds voor gevaar zorgen maar het duurde tot in de 15’ alvorens we onze eerste grote kans konden noteren. Ayoub hield echter net te lang in en stuitte op de voet van een teruggekeerde thuislibero. Roy zette zich vlak daarop nog eens door maar werd net voor het afdrukken langs achter aangetikt, we kregen hier zelfs geen overtreding mee. We zetten nu alles op alles maar de kleine kansen die we nog kregen leverden maar geen doelpunt op. Seppe ging in de slotfase mee op het middenveld spelen om een stukgelopen Marten en Vic te ondersteunen maar het mocht allemaal niet meer baten. Tot overmaat van ramp en totaal onverdiend kregen wij in de laatste seconde nog een doelpunt tegen. We verloren deze wedstrijd dus met 1-0. Een wedstrijd die wij voor 75% hadden gedomineerd en waarin de volgend jaar nationaal spelende tegenstander zich aan ons aanpaste ging zo dus nog onverdiend en onrechtvaardig verloren.

De ontgoocheling bij de gasten was heel groot. We kwamen dan ook handen tekort om de jongens te troosten. Er vloeiden heel wat tranen want net als wij hadden zij ook het gevoel dat het kuipke er tegen deze tegenstander wel inzat. Kop omhoog en kijk ze bij het handjesschudden maar recht in de ogen, er is geen reden om ons minder te voelen. PROFICIAT JONGENS en volgende keer meer geluk.

Speelden mee : Roy, Ayoub, Sander, Yoshi, Seppe, Marten, Steve, Senne, en Vic.

23:01 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Doelpuntenkermis op tornooi Punt

Na drie wedstrijden tegen nationale ploegen met evenveel nederlagen, telkens met 1 doelpunt verschil, trokken wij zaterdag naar het tornooi van Punt. Het plaatselijke Punt en Beekhoek waren onze tegenstanders. Op geen enkel moment kwamen we in gevaar en bij momenten vlogen de ballen erin alsof het niks was. We wonnen de twee wedstrijden van 2x15min dan ook vlot met 9-0 tegen Punt en maar liefst 15-0 tegen Beekhoek. Verslag volgt.

10:00 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-05-09

In laatste rechte lijn

We verwachten dinsdag 05/05 IEDEREEN op de training. Deze zal gegeven worden door Kim Di Sante en gaat zoals steeds door om 18h00. Hij gaat deze training gebruiken als examen in de voetbalschool en wil ze eerst eens uitproberen.

Wie niet kan komen dient TEN LAATSTE op maandagavond dit aan mij te laten weten, ik kan dan volk bijvragen.

08:14 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-05-09

Prima match tegen nat U9 Westerlo

Vrijdagavond kwamen de nationale U9 van Westerlo op bezoek. Deze jongens zijn een jaartje jonger dan de onze maar de ervaring leert ons dat een gewestelijke ploeg van een jaar ouder meestal toch een pak slaag krijgt van deze ploegen. We stonden dan zelf nog niet op ons sterkst en begonnen met een klein hartje aan de wedstrijd. De eerste helft speelden we echter prima voetbal en stonden dan ook voordurend op voorsprong. 4-2 bij de rust. De tweede helft liep het minder vlot, de zware midweekwedstrijd in Hoogstraten zat nog wat in de benen.Tussen minuut acht en vijftien waren we plots nergens meer en slikten doelpunt na doelpunt. Daarna herpakten we ons maar meer dan de aansluitingstreffer zat er niet meer in. Eindstand : 5 - 6. Verslag volgt nog.

22:35 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-05-09

Vandaag tegen Nat. U9 van Westerlo

Vandaag staat al weer een heel moeilijke opdracht op het programma. De nationale U9 van Westerlo geven onze jongens vandaag partij om 19h00. Iedereen op post om 18h15.

Na de wedstrijd frieten en curryworsten voor alle spelertjes.

16:07 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |