06-06-09

Afscheidsfeest

Op de BBQ1

Op Frutos na was iedereen present op onze afsluitende BBQ. Als beloning voor een prima seizoen kregen we een t-shirt als aandenken cadeau. De trofee van meest verdienstelijke speler ging naar Steve.

00:49 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Deze bbq was het einde van een schitterend seizoen met een schitterende ploeg
De ploeg was getalenteerd en behaalde fantastische resultaten maar dat gaat allemaal niet vanzelf
Het is niet omdat je tien goede voetballers hebt dat er een goeie ploeg op het veld zal staan..
Daarvoor heb je een goede trainer nodig.
Iemand die juiste jongen/meisje op de juiste plaats weet te zetten, de ruwe kantjes
met de nodige finesse tracht weg te werken. Iemand die de jonge spelertjes weet te motiveren en laat geloven in hun talenten , niet ligt door hameren op hun zwakheden, en vooral iemand die goed bewust is dat hij met kinderen bezig is en niet met prof voetballers .
Daarbij komt dan het nodige organisatietalent om iedereen tijdig te informeren over hoe , wat en waar getraind of gevoetbald zal worden .
Plus de noodzaak om over incasseringsvermogen te beschikken als het wat minder gaat of er onenigheid is. Iemand die met beide voeten op de grond moet blijven in iedere situatie.
Voor iemand die zijn taak als jeugdtrainer ernstig neemt is het een hele opgave, voor buitenstaanders lijkt het allemaal vanzelfsprekend en worden vaak alleen de minpuntjes opgemerkt.
Wij hebben ervaren dat je al die dingen met veel engagement,passie ,overtuiging,en heel veel geduld en succes gedaan hebt met daarbij altijd het welzijn van je spelers in het achterhoofd. Daarvoor willen Joy en ik , U en Marc dan ook heel graag bedanken .


Gepost door: Jan | 06-06-09

De commentaren zijn gesloten.