11-08-10

1 jaar later : Senne

Senne 2009 : Groeide dit seizoen uit tot het sluitstuk van onze ploeg. Bewees heel wat spelinzicht te hebben en stond altijd goed opgesteld. Voelde perfect aan waar de bal ging komen en was de tegenstander dan meestal een stapje voor. Snel over twintig meter en stevig in de duels. Staat ook op de flank meer dan zijn mannetje. Als verdediger vooral nog werken aan de verre pas om makkelijker te kunnen uitverdedigen en het is in orde.

 

Senne 2010 : Senne groeide uit tot een prima sluitstuk van de verdediging. Was een van de dragende spelers van de ploeg die voor zekerheid zorgde achteraan. Steeds goed opgesteld en stevig in het duel. Liet ook bij de miniemen C zien dat hij een uitstekend spelinzicht heeft. Moet in staat zijn zich volgend jaar te laten gelden bij de provinciale miniemen.

Senne.jpg

10:32 Gepost door rob in 1 jaar later | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-08-10

1 jaar later : Steve

Steve 2009 : Na enkele weken zei de vader van Caitlin die gaat er komen, en gelijk had hij. Dit jaar de ontdekking in de ploeg. Bijna niet te passeren op de flank en zowel met links als rechts altijd goed en verzorgd inspelend. De snelste van de bende en conditioneel perfect in orde. Gaat nog steeds van week tot week vooruit en haalt zijn drie jaar achterstand snel in. Niet voor niets verkozen tot MVP; Soms nog wat onzeker maar daar is geen enkele reden toe.

 

Steve 2010 : Vorig jaar nog uitgeroepen tot meest waardevolle speler van de ploeg. Dit jaar kreeg hij echter maar zelden zijn motor op gang. Liet bij momenten zien dat hij een toekomst heeft als flankverdediger. Sleepte zich naar het eind van het seizoen en er was overredingskracht nodig om hem aan het voetballen te houden. Heeft gelukkig beslist er toch nog een jaartje aan vast te knopen. Was de gast waar ik vorig seizoen het meeste voldoening van had en met pijn in het hart zag ik daar dit jaar weinig van terug.

Steve.jpg

12:26 Gepost door rob in 1 jaar later | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |